spot_img
-0.4 C
București
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăAnalizeCătălin Predoiu: Ministerul Justiţiei nu a fost sesizat oficial pentru avizarea proiectelor...

Cătălin Predoiu: Ministerul Justiţiei nu a fost sesizat oficial pentru avizarea proiectelor referitoare la legile securităţii naționale

-

Ministrul Cătălin Predoiu a declarat joi că Ministerul Justiţiei nu a fost sesizat oficial pentru avizarea proiectelor referitoare la legile securităţii naţionale, menţionând că nu are nicio informaţie oficială care să-i permită să se pronunţe în legătură cu acestea.

- Reclama -

„Ministerul Justiţiei nu a fost sesizat oficial cu privire la avizarea unui proiect de act normativ în această zonă şi, după cum ştiţi, nu are în competenţă, în portofoliu, iniţierea unui act normativ în această zonă. Nu avem iniţiativă legislativă decât în legătură cu domeniul Justiţiei”, a afirmat Predoiu, întrebat despre proiectele legii securităţii naţionale şi dacă Ministerul Justiţiei a participat la iniţierea drafturilor apărute în spaţiul public.

El a spus că nu are nicio informaţie oficială în legătură cu acest subiect.

„Nu avem nicio informaţie oficială care să îmi permită să-mi pronunţ o poziţie în legătură cu aceste proiecte de lege. Când ele vor intra în Ministerul Justiţiei, le vom analiza şi ne vom pronunţa prin aviz, aşa cum facem cu toate proiectele de lege. Nu mă pot pronunţa decât pe sesizări oficiale ale Ministerului Justiţiei”, a mai spus Predoiu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img