spot_img
1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023
AcasămediuCătălin Ivan: Sunt mai hotărât ca oricând să candidez la preşedinţia PSD

Cătălin Ivan: Sunt mai hotărât ca oricând să candidez la preşedinţia PSD

-

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că este „mai hotărât ca oricând” să candideze la şefia PSD, el arătând că îşi menţine ideea anunţată anterior privind promovarea proiectului său de conducere a partidului chiar dacă în martie a fost convocat CN, nu un congres.

- Reclama -

Ivan şi-a exprimat speranţa că atât Victor Ponta cât şi Liviu Dragneaînţeleg faptul că nu se poate ca acest congres să fie evitat, în condiţiile în care şi-au depus mandatul şi asigură o conducere interimară a partidului.

„Eu cred că sunt oameni responsabili şi înţeleg foarte clar că nu se poate fără congres şi că toate deciziile importante de modificare a Statutului şi de schimbare a regulilor interne de funcţionare se fac prin votul celor delegaţi la congres. Nicio altă schimbare nu poate fi făcută informal”, a spus Ivan.Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a susţinut, joi, că deciziile de reformă ale PSD ce urmează a fi dezbătute la Consiliul Naţional din martie vor putea fi puse în practică fără ca Statutul să fie în mod legal modificat şi adoptat procedural de congres, fiind vorba de decizii asumate ale PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img