spot_img
12.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAnalizeCătălin Cîrstoiu: Indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri...

Cătălin Cîrstoiu: Indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei. După 4 ani de mandat, avem zero parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă

-

Candidatul PSD-PNL pentru Primăria Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, a vizitat, miercuri, un parc nou construit în Sectorul 6, alături de primarul de sector Ciprian Ciucu. Cîrstoiu s-a referit la ”indolenţa lui Nicuşor Dan” care a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei.

”Am fost azi cu primarul Ciprian Ciucu să văd cum a ridicat un parc nou şi modern într-un oraş în care indolenţa lui Nicuşor Dan a condamnat la degradare marile parcuri ale Capitalei! Parcul Liniei a crescut din mizeria care sufoca de mulţi ani această zonă şi este un exemplu că în Bucureşti chiar se poate!  Şi asta fiindcă Sectorul 6 are un primar cu viziune şi gândire sănătoasă. Spre deosebire de Nicuşor Dan, primarul Ciucu nu s-a închis în birou, nu s-a blocat în proiecte fantasmagorice şi nici n-a dat din umeri neputincios. S-a pus pe treabă şi a făcut proiecte noi, care acum se văd în teren”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

- Advertisement -

Acesta s-a referit la lipsa de investiţii în parsuri ăn mandatul lui Nicuşor Dan: ”În schimb, la Primăria Capitalei, după patru ani de mandat, avem ZERO parcuri noi, iar cele emblematice sunt într-o stare deplorabilă”.

”Abia aştept să construiesc alături de Ciprian Ciucu şi echipa PSD-PNL la Primăria Generală şi la primăriile de sector proiecte care să transforme cu adevărat Bucureştiul într-o metropolă de nivel european”, a mai scris Cîrstoiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img