spot_img
33.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeCătălin Cherecheş: 30% din angajații Primăriei Baia Mare vor fi dați afară

Cătălin Cherecheş: 30% din angajații Primăriei Baia Mare vor fi dați afară

-

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, că va respecta toate solicitările venite de la cetăţeni în perioada campaniei electorale, iar astfel administraţia municipală va trece printr-un amplu proces de reformă, el estimând că 30% dintre angajaţi urmează a fi disponibilizaţi în urma unui audit.

- Reclama -

Cherecheş a anunţat şi că vor urma demolări ale locuinţelor amplasate ilegal pe terenul municipalităţii din mai multe cartiere, dar şi ale tuturor garajelor din oraş.

„Vreau să vă menţionez că am înţeles câteva dintre mesajele pe care băimărenii mi le-au transmis în campania electorală, inclusiv prin votul pe care l-au acordat şi voi acţiona exact în acord cu mesajele pe care le-au transmis. În acest sens, vreau să vă menţionez faptul că alegerile locale au din ce în ce mai mult o conotaţie politică, aşadar din acest moment Cătălin Cherecheş intră în politică. Vă voi menţiona zona politică din care voi face parte şi modul în care voi activa politic, de astăzi începând. Nu voi mai fi un administrator strict al oraşului şi doar un primar care se ocupă de administrarea oraşului, ci voi face şi politică”, a declarat Cătălin Cherecheş, ales cu susţinerea Coaliţiei pentru Maramureş, formată din PSD, PNŢCD şi PPU.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...