spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasămareCasa de avocatură a lui Ioan Adam, în arest la domiciliu în...

Casa de avocatură a lui Ioan Adam, în arest la domiciliu în dosarul Retrocedărilor, are un client celebru

-

Primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală,inculpat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată, este reprezentat în instanță de o casă de avocatură celebră. Cea care aparține fostului deputat PSD, Ioan Adam, în prezent în arest la domiciliu în dosarul Retrocedărilor.
Apărătorul primarului Buzăului, brașoveanul Adrian Rusu, este nimeni altul decât cel care i-a fost partener deputatului PSD de Brașov Ioan Adam, în firma de avocatură ,,Adam și Rusu”, fiind nepotul pesedistului, scrie Opinia de Buzău. Rusu este prim vicepreședinte PDL Brașov.
Brasov News scria: O casa de avocatura in care sunt asociati vicepresedintele PSD Brasov cu vicepresedintele PDL Brasov obtine contracte cu ghiotura de la primaria presedintelui PDL Brasov (n.red- George Scripcaru). Iar pesedistul ascunde bine treaba asta in declaratiile semnate cu mana lui de jurist, desi „nu este niciun secret”. Si, desigur, toata povestea asta „nu are legatura cu politicul”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...