spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasămediuCarmen Iohannis si-a mai angajat un creator de moda: Al patrulea

Carmen Iohannis si-a mai angajat un creator de moda: Al patrulea

-

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, si-a mai angajat un designer de moda. Este vorba de  Andreea Tincu. Este cel de al  patrulea creator de moda cunoscut oficial care va lucra pentru Prima Doamna.

- Reclama -

Nu se cunosc insa detaliile contractuale pe care Carmen Iohannis le are cu acesti creatori de moda. Nici daca contractul este cu Administratia Prezidentiala sau pe persoana fizica, precum nici valoarea acestora. 

Este timpul sa vedem ca o Prima Doamna nu este o femeie depasita de moda si chiar nu vad unde este problema ca se imbraca intr-un stil modern, in tendinte, la fel ca alte Prime Doamne din toata lumea, spune Tincu pe blogul sau.

Doamna Merkel nu are probleme cu decolteul, pe care recunosc sincer ca inca il are frumos, in timp ce la noi se scriu pagini intregi despre lungimea fustei doamnei Carmen Iohannis”, mai afirma creatoarea de moda.

De vestimentatia Primei Doamne se mai ocupa si Alex Ciucu, Eli Lăslean si Stephan Pelger. Cel putin acestea sunt cele patru nume cunoscute in acest moment ca lucrand pentru Prima Doamna.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...