spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriCarmen Dan nu demisionează şi îl acuză pe premier de minciună: Şeful...

Carmen Dan nu demisionează şi îl acuză pe premier de minciună: Şeful Poliţiei ştia de pedofil

-

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a anunţat joi seară că a trimis Corpul de control al ministrului la IGPR pentru verificări în legătură cu respectarea procedurilor în cazul incidentului în care poliţistul Eugen Stan a fost implicat în 2016, ea susţinând că şeful IGPR a ştiut despre implicarea acestuia în incident.

Ea a prezentat şi o cronologie a faptelor de la momentul anunţului său în legătură cu propunerea de înlocuire a lui Bogdan Despescu cu Cătălin Ioniţă la conducerea IGPR, prezentând un document în care Ioniţă îi dădea acceptul pentru ocuparea funcţiei.

Ea a mai spus că decizia revocării din funcţie aparţine partidului care a numit-o în funcţie.

„Guvernul e unul politic, miniştrii sunt validaţi în coaliţie, tot acolo se aprobă retragerea lor din guvern”, a precizat Carmen Dan în finalul declaraţiei, ca răspuns la afirmaţiile prim-ministrului referitoare la demisia sa şi la faptul că l-ar fi minţit în legătură cu acceptul lui Cătălin Ioniţă de a prelua conducerea IGPR.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a susţinut o declaraţie de presă joi, ea anunţând deja încă din cursul zilei că va aduce lămuriri „cât de curând” legate de declaraţiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o că l-a minţit. Carmen Dan a refuzat la acel moment să răspundă dacă va demisiona.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img