Carmen Dan: Firea m-a „amărât”

0
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan (S) si Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, imbraca marti 4 Aprilie 2017, la Scoala 164 din Bucuresti, tricourile campaniei "Stop joc, e viata ta!". Mai multe personalitati vor participa de azi, la o serie de intalniri cu elevii, in legatura cu pericolul reprezentat de jocul Balena Albastra. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

Ministrul Carmen Dan a spus că s-a „amărât” după ce Gabriela Firea i-a cerut demisia în CEx-ul de la Neptun, de la începutul lunii septembrie, şi că a fost luată prin surprindere de ieşirea primarului. Ministrul a mai spus că ele nu trebuie să fie prietene, însă trebuie să colaboreze instituţional.

„Pentru mine în mod clar au fost momente greu de anticipat, mai ales pentru că am avut o bună comunicare. Cel puţin aşa mi-a plăcut să cred. Eram două persoane care se înţelegeau bine. A fost surprinzător pentru mine momentul CEx-ului de la Neptun. Ulterior, eu cred că am făcut bine că am ales să nu îi dau răspuns, pentru că vă amintiţi turul televiziunilor şi modul în care a făcut foarte multe afirmaţii din cauza supărării. Momentul acelei discuţii în CEx a adus un plus. (…) M-am amărât, ulterior m-am resemnat. Erau momente când am simţit revoltă, să dau replică, dar am rămas în zona de echilibru”, a spus ministrul de Interne, la România TV.