spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriCarmen Dan ar fi înscenat sceneta microfonului

Carmen Dan ar fi înscenat sceneta microfonului

-

Ministrul de interne, Carmen Dan, ar fi înscenat sceneta microfonului găsit în apartamentul unde stă cu chirie în Bucureşti, scrie Dan Andronic în Evenimentul Zilei.

- Reclama -

În data de 29 noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a apelat la doi foşti lucrători ai DIPI, pentru a-i efectua o verificare anti-interceptare a locuinţei.

Aceştia s-au deplasat domiciuliul ministrului şi, cu un echipament care ar aparţine unei alte firme, o societate comercială care are ca obiect de activitate paza şi protecţia, au făcut o scanare anti-interceptare a vilei lui Carmen Dan.

După minuţioase căutări, cei doi foşti ofiţeri „descoperit” un dispozitiv de interceptare la distanţă, nefuncţional, într-o priză de telefon fix unde… nici nu ar fi încăput fizic. Cu alte cuvinte era mai mare decât locul în care spune că l-a găsit Carmen Dan.

În aceeaşi seară, ministrul Carmen Dan a declarat public că ea însăşi a găsit într-o priză un dispozitiv de înregistrare.

Firma la care lucrează cei doi foşti lucrători DIPI este abonată la efectuarea de astfel de activităţi, mai ales în cercul de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea, ei deparazitând sediile firmelor TelDrum în trecut, dar şi domiciliile mai multor pesedişti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img