spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăMehedințiCARAVANĂ MEDICALĂ PENTRU SĂNĂTATE, ÎN MEHEDINȚI

CARAVANĂ MEDICALĂ PENTRU SĂNĂTATE, ÎN MEHEDINȚI

-

Mehedințenii au posibilitatea, în perioada 12-13 mai să își facă gratuit investigații medicale prin intermediul unei Caravanei ce va fi amplasată în două zone importante ale județului.

Acțiunea este organizată de Consiliul Județean Mehedinți, “Lions Club București Cosmopolitan”, Asociația “Doctori Pentru Sanatate”, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.

- Advertisement -

Astfel, medici specialiști se vor afla duminică, 12 mai, în comuna Cujmir, pentru a oferi GRATUIT consultații și tratamente în diverse specializări precum: Cardiologie, ORL, Diabet și Nutriție, Oftalmologie, Urologie și Ginecologie.

Luni, 13 mai, Caravana se va afla la Eșelnița și se vor putea efectua investigații medicale pentru aceleași specializări.

- Advertisement -

“Am decis organizarea acestei campanii cu scopul de a sprijini procesul de diagnosticare a oamenilor ca au posibilități reduse de a se deplasa la spitale sau centre medicale din județ!

Împărtășiți această veste și asigurați-vă că toți cei din jur sunt informați și beneficiază de această oportunitate valoroasă pentru sănătatea lor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img