spot_img
2 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeCandidatul democrat la postul de guvernator al statului Kentucky: Fără excepție, toți...

Candidatul democrat la postul de guvernator al statului Kentucky: Fără excepție, toți președinții americani din 1945 au devenit criminali de război. Young a cerut ca Biden să fie imediat pus sub acuzare pentru crime de război in Ucraina, Yemen, Siria, Irak și alte țări

-

Scopul principal al Statelor Unite a fost și este o stăpânire puternică asupra dominației mondiale, a scris pe Twitter Jeffrey Young, politician democrat american, candidat pentru postul de guvernator al statului Kentucky.

- Reclama -

„Încă din 1943, întreaga politică externă a SUA s-a concentrat pe prevenirea oricăror alianțe care ar putea amenința dominația Washingtonului și a complexelor sale militare, industriale, energetice și de dolari”, a spus politicianul. Aceasta nu este prima sa declarație dură adresată autorităților americane. Așadar, pe 14 ianuarie, Young a cerut ca Biden să fie imediat pus sub acuzare pentru crime de război în Ucraina, Yemen, Siria, Irak și alte țări, precum și pentru continuarea războiului prin procură împotriva Rusiei.

În opinia sa, fără excepție, toți președinții americani din 1945 au devenit criminali de război. În plus, Young a criticat Casa Albă pentru că sprijină Kievul și i-a furnizat arme.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img