spot_img
27.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizeCamarila coronavirusului lui Flutur

Camarila coronavirusului lui Flutur

-

Cazul Suceava reprezintă punctul maxim al incompetenței guvernamentale și locale în lupta cu pandemia de coronavirus. La nivel național sunt înregistrate astăzi 11.339 de cazuri, dintre acestea 2.650 fiind înregistrate în județul Suceava. În ceea ce privește numărul de decese, din 631 înregistrate la nivel național, 113 sunt în Suceava.

- Reclama -

Principalul vinovat pentru dezastrul umanitar de la Suceava este Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean și unul dintre cei mai importanți baron locali ai PNL. Acesta a reușit în ultimii ani să ajungă la un control total al județului, iar unul dintre cele mai căpușate obiective din județ a fost chiar Spitalul Județean Suceava.

Toate funcțiile din județ sunt date politic, astfel s-a ajuns în situația ca și spitalul să fie condus eminamente politic. Acest lucru s-a văzut clar atunci când, într-o situație de criză, șefii spitalului au dat dovadă de o incompetență criminală. Vasile Râmbu, managerul spitalului, și directorul medical, Mircea Macovei, ambii apropiați ai lui Gheorghe Flutur sunt principalii responsabili pentru transformarea spitalului și mai apoi a județului într-un focar de covid-19.

Legătura dintre politică, incompetență și moarte

Suceava a devenit stat în stat. Gheorghe Flutur controlează totul cu acceptul guvernului de la București. De la începutul crizei medicale lucrurile în Suceava sunt scăpate de sub control. O radiografie a ”Cazului Suceava” arată cam așa:

  • Flutur și camarila lui sunt testați peste rând;
  • Flutur primește rezervă specială în spital;
  • Mircea Macovei, directorul medical, cheamă toți medicii și asistentele în același loc, deși unii erau suspecți de covid-19;
  • Managerul spitalului a fost una din  propunerile PNL pentru postul de ministru al Sănătății;
  • Se instituie conducere militară a spitalui care intră în conflict cu medicii civili;
  • Se ascund persoane decedate și sunt declarate o săptămână mai târziu;
  • Șeful Poliției Locale, apropiat al lui Flutur, este tratat acasă de Covid-19, deși ministrul Sănătății a spus că nimeni nu trebuie tratat acasă pentru a nu pune în pericol siguranța altora.

O Românie întreagă asistă neputincioasă la ceea ce se întâmplă la Suceava. Guvernul Orban îl apără pe Gheorgeh Flutur și îi girează acțiunile de dragul voturilor pe care acesta le poate asigura în alegeri.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...