Cafteala din spatele ușilor închise, cătușele, serviciile, dronele și noul Micky Șpagă CONTROVERSA ZILEI de Andrei Bădin

0

de Andrei Bădin

A început cafteala pentru Putere. Șeful UNIFARM, un inițiat al budoarelor serviciilor secrete, a fpst pus sub acuzare, iar pe Rareș Bogdan îl urmăresc dronele. Pisici negre sunt arătate și altora. Dosarele sunt unele pe masă, altele sub….

Iohannis nu îl mai vrea pe Orban premier-este zvonul care circulă nu de azi de ieri prin cafenelele bucureștene. Aparent mulți ar spune că e un fake news. Dar deja am observat în criza coronavirusului hârjonelile dintre cei doi. Luni premierul i-a dat una ”scurtă” președintelui pe legea alocațiilor promulgată de Klaus Iohannis. A anunțat că o va contesta la CCR. Nu are dreptul, dar ăsta e doar un ”amănunt”.

Întrebarea simplă ar fi DE CE?

La final de al doilea mandat prezidențial (ultimul) apar întotdeauna probleme. Serviciile trădează vezi cazul lui Traian Băsescu, iar Justiția execută imediat ordinele noului Stăpân. Așa că este absolut logic ca Klaus Iohannis să încerce să își securizeze viitorul prin susținerea unui personaj care să fie loial și mai ales care să ”uite” de dosarele cu 6 case și alte afaceri care au fost mediatizate de-a lungul timpului. 

Sică al nostru și-a făcut deja un sistem de presă loială, iar omul său de bază, Costel, e pomenit pe terasele acelorași cafenele ca fiind noul Micky Șpagă.

Rezumând: Sică a devenit periculos. Omul și-a pus presa la butonieră, Justiția e aproape și urmează să își devoreze Mentorul.Ce-i drept și Marele Mut ar trebui să știe că joaca e periculoasă și riscantă. Partidul înseamnă bani, iar mălaiul îl dă premierul direct sau prin funcții prin Costel (ne vom ocupa pe larg de personaj).

În timpul lui Băsescu s-a ajuns la episodul ”3 de ai mei i-au arestat pe alți 3 ai mei”. Ca atare să ne luăm popcorn și să urmărim ”filmul”. Ca de obicei nu e unul cu eroi, ci cu cătușe. Cum ar spune un critic de film: un thriller.