spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăPoliticaBușoi vrea dezbatere publică cu Orban

Bușoi vrea dezbatere publică cu Orban

-

Europarlamentarul Cristian Bușoi, candidat la funcția de președinte al PNL, a afirmat că și-ar dori o dezbatere directă despre viitorul PNL cu contracandidatul său, Ludovic Orban.

- Reclama -

„Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Național Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizație PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidăm la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!”, a declarat Bușoi, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

În opinia lui Bușoi, PNL trebuie să iasă din tăcere și să vorbească limpede pentru toți membrii săi și pentru români.

„E timpul să ne recăpătăm identitatea și direcția. Moțiunea mea, PNL — Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca și mine, că putem reașeza Partidul Național Liberal în prima linie pe scena politică din România”, a mai precizat Cristian Bușoi.

Liberalii se reunesc sâmbătă, 17 iunie, în Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru funcția de președinte al formațiunii candidează Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img