spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeBugetul Mehedințiului/Aladin Georgescu: Cele 6 obiective de investiții pentru modernizarea clădirii principale...

Bugetul Mehedințiului/Aladin Georgescu: Cele 6 obiective de investiții pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare sunt investiții importante pe care le-am proiectat pe mai mulți ani și către care merge mare parte din buget

-

În cadrul ședinței Consiliului Județean de marți, au fost aprobate bugetul județului și lista de investiții pentru anul 2023.

“Anul acesta ne propunem să continuăm și chiar să finalizăm parte din marile obiective pe care le implementăm în infrastructura de sănătate, să continuăm și să demarăm noi proiecte în infrastructura rutieră.

Cele 6 obiective de investiții pentru modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență și a secțiilor exterioare sunt investiții importante pe care le-am proiectat pe mai mulți ani și către care merge mare parte din buget. Încercăm să accelerăm lucrările, astfel încât la finalul anului 2023, când se încheie Programul Operațional Regional să avem o absorbție cât mai bună a fondurilor europene.

Pe de altă parte, pe lista de investiții sunt incluse obiective pentru care asigurăm contribuțiile în cadrul proiectelor de reabilitarea sau modernizare a centrelor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mehedinți.

În ceea ce privește drumurile județene, cele mai importante pe care le avem în atenție și pentru care avem deja contracte de finanțare cu fonduri europene sau guvernamentale semnate sunt:

🔴 DJ 607B, Magheru – Bunoaica, 19,3 km;

🔴 DJ 606A, între DJ 561A (Plopi) și DN6 (Balota), 19,3 km;

🔴 DJ 671E, pe tronsonul Pârvulești – Căzănești (14,9 km);

🔴 DJ 606A, pe tronsonul Dumbrava – Plopi (13 km).”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img