spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăAnalizeBudapesta: Ministrul luxemburghez de Externe urăşte Ungaria și joacă după muzica lui...

Budapesta: Ministrul luxemburghez de Externe urăşte Ungaria și joacă după muzica lui Soros

-

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat luni că omologul său luxemburghez Jean Asselborn „urăşte Ungaria” şi este un „politician pro-imigraţie”, după ce Asselborn a cerut activarea Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene în cazul Ungariei, relatează agenţia MTI.

Asselborn joacă după muzica lui George Soros. Ei vor să inunde Europa cu imigranţi; sunt liberali extremişti cu viziuni inacceptabile. Asselborn este plictisitor, în timp ce ungurii nu sunt şi nu au nevoie de ideile nebune ale acestuia pentru a şti ce este bun pentru ei„, a spus Szijjarto.

Anterior, şeful diplomaţiei de la Luxemburg şi-a manifestat dezaprobarea faţă de proiectul de lege depus de către guvernul Ungariei privind combaterea migraţiei ilegale şi consolidarea securităţii la frontiere. Jean Asselborn a cerut activarea Articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene, care prevede suspendarea dreptului de vot al Ungariei în Consiliul European.

UE trebuie să ia atitudine şi să se revolte. Această atitudine [a lui Viktor Orban] se potriveşte unui dictator, pentru care rămânerea la putere este mai importantă decât orice decenţă politică şi morală„, a spus ministrul luxemburghez de Externe.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială