spot_img
19.3 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăPublicitate PoliticăBudăi: Cât sunt în funcţia de ministru al Muncii nu va scădea...

Budăi: Cât sunt în funcţia de ministru al Muncii nu va scădea nicio pensie în România, ba, dimpotrivă, mă voi lupta ca pensiile părinţilor şi bunicilor noştri să crească

-

Marius Budăi a declarat că, atâta timp cât va fi ministru al Muncii, nu va scădea nicio pensie din România şi a adăugat că se va lupta ca „pensiile părinţilor şi bunicilor noştri să crească”.

„Cât sunt în funcţia de ministru al Muncii nu va scădea nicio pensie în România, ba, dimpotrivă, mă voi lupta ca pensiile părinţilor şi bunicilor noştri să crească. Altfel, salut adoptarea de către Parlamentul European a Directivei privind instituirea unui salariu minim la nivel european, care va fi 50% din salariul mediu! De când a reintrat la guvernare PSD a susţinut, prin Ministerul Muncii, adoptarea acestei Directive, căreia alţii, care au guvernat înainte, i s-au opus!  Rămân consecvent ideii «Oamenii, în primul rând!»”, a scris Marius Budăi, miercuri pe Facebook.

Salariul mediu brut în România este de 6.443 de lei, în timp ce salariul minim brut este 2.550 de lei. Aşadar, prin directiva europeană, salariul minim brut în România ar ajunge la 3.200 de lei brut, deci puţin peste 2.000 de lei net.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...