Bruce Springsteen, cântec despre Trump: Un escroc

0
128
Donald Trump looks at a mask of himself as he speaks during a campaign rally in Sarasota, Florida. REUTERS/Carlo Allegri

Rockerul american Bruce Springsteen îl denunță ca „escroc” pe Donald Trump într-un cântec contestatar la care a colaborat și care a fost lansat miercuri, relatează AFP.

Piesa lui Joe Grushecky, un artist cu care Springsteen a mai colaborat, se numește ‘That’s What Makes Us Great’ (‘Este ceea ce ne face măreți’), un joc de cuvinte care face trimitere la sloganul campaniei președintelui american „Make America Great Again”.

„Nu te lăuda în fața mea că nu ai citit niciodată o carte. Nu am niciodată încredere într-un escroc”, cântă Bruce Springsteen, într-o aluzie clară la miliardarul republican.

Springsteen și Grushecky cântă apoi refrenul împreună: „Dragostea poate veni la capătul urii. Știu că este adevărat. Este ceea ce ne face măreți”.

Deși cântecul nu a fost scris de Bruce Springsteen, este vorba de una din colaborările sale cele mai militante.

Bruce Springsteen a susținut-o anul trecut în campanie pe democrata Hillary Clinton învinsă de republicanul Donald Trump. În cadrul unei întâlniri cu fosta primă doamnă în noiembrie, Springsteen a denunțat „profunda lipsă de decență” a magnatului imobiliar devenit președinte.