Brătienii ar crăpa de rușine cu lista PNL la Craiova

0
429

Analfabeți, mediocri, impostori, cartofori interlopi, foști ofițeri de informații – cam așa arată lista de candidați a PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova! Personajele prezente pe listă îi fac pe Brătieni să se învârtă în mormânt.

Cap de listă este Nicolae Giugea, profesor universitar specializat în degustatul de vinuri, care a avut numai note de 4 și 5 în liceu, explicând că… s-a odihnit pentru facultate. Fost primar FSN între 1990 și 1992, când edilii-șefi erau numiți, nu aleși, Nicolae Giugea se laudă că este membru în Grupul Parlamentar de Prietenie cu… Federația Rusă. (Detalii aici: https://www.stiripesurse.ro/cristian-vasilcoiu-candidat-la-consiliul-local-craiova-pnl-a-trimis-sa-concureze-la-craiova-un-impostor-ajuns-profesor-universitar-parlamentar-prefect_1505403.html)

Locul 3 pe lista PNL, care poate deveni chiar 1, dată fiind previzibila retragere a celor doi parlamentari de pe locurile fruntașe, este ocupat de o altă doamnă certată iremediabil cu gramatica limbii române. O cheamă Adriana Ungureanu, dar este cunoscută drept „Vivien”, pe motiv că deține o cofetărie cu acest nume. Și-a numit fiul consilier al prefectului de Dolj, și-a angajat nora la CFR și deține monopol în Colegiul Carol I, unde are singurul magazin de la care pot cumpăra elevii. (Detalii aici: https://www.bugetul.ro/omul-olgutei-vasilescu-intra-la-rupere-nu-mai-votati-analfabeti-disfunctionali/?fbclid=IwAR2-6mzeysYQJafKADf_KwO5CXVb9vhawHVrry-kI1tvM-00BsBT4eFBXbU)

Următorul candidat de pe lista PNL Craiova este un șef de sală de păcănele pe nume Cosmin Ion Corâțu, care are șanse reale de a deveni consilier local municipal. (Detalii aici: https://flux24.ro/sef-de-sala-de-pacanele-candidat-pnl-la-craiova/)

Un alt candidat controversat de pe lista PNL Craiova este Mădălin Romeo Voicinovschi, a cărui soție a fost menționată în controversatul caz al cărților de identitate eliberate pe șpagă. (Detalii aici: https://www.dcnews.ro/candidat-pnl-legaturi-cu-spagi-de-sute-de-euro_771270.html)

O altă prezență pestriță pe lista de candidați PNL este Luciana Ionescu Avram, care a fost acuzată chiar de către soț că l-ar fi înșelat. (Detalii aici: https://www.cancan.ro/cazul-ciprian-marica-se-repeta-in-politica-consiliera-pnl-prinsa-de-sotul-ei-in-pat-cu-un-membru-psd-amanunte-incredibile-fotovideo-20275439)

Nu lipsește de pe lista PNL nici un fost șef de Poliție controversat, Georgel Enescu, de asemenea fost șef de serviciu de informații, care a fost demis din cauza legăturilor dintre el și clanurile interlope. (Detalii aici: https://adevarul.ro/news/eveniment/fost-sef-politie-demis-scandal-interlopii-craioveni-lista-pnl-1_5f5b69e25163ec4271e14e3e/index.html)

Cam aceasta este oferta electorală a PNL Craiova, o jignire la adresa Brătienilor și a oricărui liberal autentic din Bănie.