spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăPoliticaBorbely Laszlo: Mă voi ocupa de politica externă a UDMR

Borbely Laszlo: Mă voi ocupa de politica externă a UDMR

-

Vicepreședintele politic al Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Borbely Laszlo, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că în perioada următoare se va ocupa de politica externă a Uniunii și că după alegerile de anul viitor se va consulta cu familia pentru a stabili ce va face mai departe.

- Reclama -

„Sunt președintele Comisiei de politică externă. Mă voi implica mai mult în politica externă a UDMR. Am fost săptămâna aceasta la New York, am discutat cu doi secretari adjuncți ai ONU. (…) Am ce face până la sfârșitul anului 2016. Sigur, după aceea mă voi consulta cu familia și o să iau o decizie, dar, credeți-mă, e foarte bine când ai mai mult timp pentru familie, pentru nepoți. Deci, 25 de ani au fost buni”, a menționat Borbely.

El a spus că nu va candida la nicio funcție în UDMR, dar că nici nu va pleca din politică.

„Acum, nu înseamnă că plec din politică, dar e o altă dimensiune”, a completat laszlo Borbely.

Una dintre modificările care ar urma să fie adoptate la Congresul UDMR, care se desfășoară vineri și sâmbătă la Cluj, vizează desființarea funcției de vicepreședinte politic, deținută în prezent de Borbely Laszlo.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...