spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeBombardamente masive rusești: Mai multe instalații de producție de gaze din estul...

Bombardamente masive rusești: Mai multe instalații de producție de gaze din estul Ucrainei au fost distruse și altele avariate

-

Mai multe instalații de producție de gaze din estul Ucrainei au fost distruse și altele avariate în urma unor „bombardamente masive” de joi, potrivit companiei energetice de stat ucrainene Naftogaz.

- Reclama -

„În prezent avem cunoștință de mai multe instalații distruse, altele au suferit daune de diferite grade”, a declarat președintele Naftogaz, Oleksii Cernişov, într-un comunicat în care precizează că la faţa locului s-au deplasat deja experţi pentru a evalua consecințele atacului.

Bombardamentele și atacurile cu rachete ruse au continuat să vizeze infrastructura civilă în diferite părți ale Ucrainei în cursul nopții, inclusiv instalații de gaz și electricitate, potrivit oficialilor ucraineni. Sirenele de raid aerian au răsunat în întreaga țară, fiind raportate lovituri în orașul Dnipro, în centrul Ucrainei; Izium, în nordul regiunii Harkov; Vilniansk, în sud-estul regiunii Zaporojie și în sudul regiunii Odesa.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img