spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ: Un #rezist, șeful rețelei de trafic de medicamente din Cluj descoperită...

BOMBĂ: Un #rezist, șeful rețelei de trafic de medicamente din Cluj descoperită de americani

-

Cosmin Munteanu, spălătorul de bani din Cluj, descoperit de Agenția Antidrog din SUA, e un#rezist. Așa ceva… (cel care ține pancarta: „Nu muncim noi cât puteți voi fura!”) Și omul a făcut 12 mil $ ilegal din traficul de medicamente. Are SPA și salon de masaj Thai Terapy și fițe. La răcoare va fi nici haștag rezist, nici masat, doar arestat, scrie pe facebook jurnalistul Marius Ghilezan.

- Reclama -

CE A SCRIS ZIAR DE CLUJ DE PERSONAJ:

- Advertisement -

DEA – Agenția Antidrog din SUA – în colaborare cu DIICOT Cluj au destructurat ieri o rețea stufoasă de traficanți clujeni care vindeau medicamente interzise în SUA printr-un sistem ingenios de site-uri, call-center și conturi off-shore.

Capul rețelei, clujeanul Cosmin Muntean este acuzat de procurori că ar fi făcut profituri la negru importante, de peste 12 milioane de euro.

- Advertisement -

Deși o ardea în figuri și fițe pe la evenimente mondene gen balul AFA, afișând ținute scumpe sau postând pe Facebook poze cu o vilă construită de un designer reputat, Cosmin Muntean are un portofoliu de companii super slabe, toate cu cifre de afaceri minuscule sau pe pierderi, lucru care a atras probabil atenția procurorilor.

Cele șase firme pe care le are ca asociat unic sau co-asociat aveau rolul de paravan ce constituiau o aparență de legalitate în caz că instituțiile de control se uitau la activitatea lui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img