spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriBOMBĂ/ Poliţistul pedofil tehnocrat: Consilierul ministrului de interne al lui Cioloş recunoaşte

BOMBĂ/ Poliţistul pedofil tehnocrat: Consilierul ministrului de interne al lui Cioloş recunoaşte

-

Adrian Moraru, şeful Institutului de Politici Publice (IPP), era consilierul ministrului de interne, Dragoş Tudorache, în decembrie 2016 când şefii Poliţiei au fost informaţi că Eugen Stan a fost identificat într-un caz de agresiune sexuală. Invitat vineri seară la B1, Moraru a spus că nu poate dezvălui date din informări secrete recunoscând implicit că se ştia la nivelul ministrului de interne despre Stan. Declaraţia lui Moraru duce scandalul politiştului pedofil în biroul ministrului de interne de la aceea vreme.

- Reclama -

Declaraţia lui Moraru indică că a existat o acoperire inclusiv de la ministrul de interne, nu numai de la şefii Poliţiei, aşa cum şe ştia până acum.

Dragoş Tudorache a fost ministru de interne în cabinetul de tehnocraţi condus de Dacian Cioloş.

În raportul depus vineri la Guvern şi făcut public în cursul serii, şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, recunoaşte că în 10 decembrie 2016 a fost informat despre identitatea politiştului implicat. Era în ultimele zile ale guvernării Dacian Cioloş. 

Despescu a fost numit şeful Poliţiei în perioada când Dacian Cioloş era premier la propunerea ministrului de interne de la aceea vreme, Petre Tobă.

Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluțiile date de șefii Poliției.

Informația spectaculoasă este dată de data când s-a făcut cea mai importantă dintre rezoluții. Este chiar data alegerilor parlamentare, când PSD a câștigat alegerile, a dezvăluit Radu Tudor vineri seară la Antena 3.

Rezoluția este făcută chiar de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informații al MAI apare oficial informația că un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală, iar şeful Poliţiei cere MĂSURI. Care nu s-au luat…
Deci Despescu, şeful Poliţiei, primeşte un raport în decembrie 2016 cu pedofilul numit cu nume şi prenume. Roagă măsuri, zice el. Nu ia nimeni. Despescu nu îşi bate capul că ştie un pedofil violator poliţist e liber bine mersi. Nu mai roagă nimic. Se ştia la cel mai înalt nivel şi Despescu duce acum şi documentul la Guvern să se laude. Ăştia e şi proşti şi miliţieni. Acum l-au livrat boborului muncitor. De ce? Asta-i întrebarea…,a comentat pe facebook jurnalistul Andrei Bădin, colaborator al FLUX 24.

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img