spot_img
23.6 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăhighlightBOMBĂ POLITICĂ: Sorin Frunzăverde pregăteşte ruperea PNL

BOMBĂ POLITICĂ: Sorin Frunzăverde pregăteşte ruperea PNL

-

Bombă în lumea politică. Unul din cei influenţi lideri ai PNL, Sorin Frunzăverde, președintele CJ Caraș Severin, condamnat recent la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru acuzații privind implicarea în alegerile prezidențiale câștigate de Klaus Iohannis, ar pregăti ruperea PNL și trecerea la partidul condus de Mircea Geoană, scrie presa din Caraș Severin.

- Reclama -

Surse politice contactate de FLUX 24 spun însă că Frunzăverde negociază și cu alte partide, nu numai cu partidul lui Geoană, una din variante fiind ALDE.

O întâlnire de taină care a avut loc recent la localul “Casa cu tei”, situat la câțiva kilometri de Reșița, a alimentat și mai mult zvonurile potrivit cărora PNL-ul se va rupe chiar înainte de alegerile locale din iunie!, scrie Express de Banat.

Sorin Frunzăverde și majoritatea celor care l-au urmat odată cu renunțarea la PDL pentru PNL ar pregăti de ceva vreme o nouă lovitură pe scena politică din Caraș-Severin. Frunzăverde ar fi bătut deja palma cu PSRo-ul lui Mircea Geoană, partid spre care se vor îndrepta, spuns aceleași surse, deputatul Vali Rusu, primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, și mulți alți edili de comune care au crescut sub aripa președintelui Consiliului Județean, mai scrie Express de Banat.

Copreședintele PNL Caraş Severin, Marcel Vela, a dat un răspuns evaziv: “În primul rând, noi, ca și copreședinți, nu stăm să facem politică după zvonuri. Nici de la Casa cu tei, nici de la Casa cu plopi! Nu e problema PNL ce se zvonește în oraș!”.

Celălat co’președinte PNL Caraş Severin, Valeria Schelean, a dat un răspuns la fel de ambiguu: “Mie îmi vine foarte greu să cred că vreun coleg își dorește să plece de la un partid care stă atât de bine în sondaje precum PNL-ul. Aș vrea să văd ce poate fi în mintea unui coleg care să plece dintr-un partid mare, cu șanse foarte mari în alegerile locale și cele generale, să se alăture unei echipe mult mai mici. Nu văd rațiunea!”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...