BOMBA POLITICĂ A ANULUI

0
80

După ce Klaus Iohannis a asociat UDMR-ul “răului din Parlament” cu PSD, care tergiversează legi ale guvernului, liderul UDMR a lansat prima acuză dură la adresa preşedintelui. Dar puţină lume a observat finalul declaraţiei: “Am impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. Parcă asta este singura lui preocupare”, transmite Newstandard.

„Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a precizat că a citit „așa-zisa declarație a așa-zisului președinte” și a constatat că acesta are idei extrem de puține și extrem de fixe.

„Vom vedea cum vom vota când va fi depusă moțiunea de cenzură și în funcție de situația epidemiolgică. Am impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. Parcă asta este singura lui preocupare”, a spus Kelemen Hunor.

Speculații de presă privind relațiile nu tocmai bune între președintele Iohannis și premierul Orban circulă de mai mult timp.