spot_img
28.7 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ: Mossad, Coldea, Kovesi şi 20.000 de hectare pentru şeful SRI

BOMBĂ: Mossad, Coldea, Kovesi şi 20.000 de hectare pentru şeful SRI

-

”Domnul Coldea, personal, a atacat Mossadul, ca să îl ducă în derizoriu, pentru că informații ale Mossad legate de mii de hectare de terenuri din România ajungeau la domnia sa. Doamna Kovesi i-a sărit în apărare lui Florian Coldea, s-a și victimizat puțin… Mii de hectare și atît, mai mult nu pot să vă spun (ulterior, în aceeași emisiune, Vișan a revenit cu cifra exactă, 20.000 de ha n.n.). Dînsul va trebui să dea la un moment dat socoteală, în fața românilor și a întregii lumi, pentru că informațiile pe care le deține Mossadul și care trebuiau verificate (prin operațiunea Black Cube n.n.) au fost motivul pentru care am asistat cu toții la un atac fără precedent al instituțiilor și al presei din România împotriva Mossad”, a declarat marţi seară la România TV Gelu Vişan de la Partidul Mişcarea Populară potrivit Inpolitics.

Vişan este considerat un apropiat al lui Traian Băsescu şi Elena Udrea şi de multe ori a lansat în spaţiul public informaţii care în timp s-au confirmat.

”Deocamdată, atît am avut de spus, că miza scandalului Black Cube stă în acele 20.000 de hectare. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, pentru că scandalul este de proporții internaționale”, a precizat Vişan.

”Trebuie ca cineva, la un moment dată, să vorbească de această măgărie pe care o face Coldea de ani de zile în România”,a mai spus liderul PMP.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img