spot_img
20.3 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN SCANDALUL MOMENTULUI/ VIDEO EXPLOZIV/ Vasile Blaga în dosarul SOV-Delta Dunării-Bogdan...

BOMBĂ ÎN SCANDALUL MOMENTULUI/ VIDEO EXPLOZIV/ Vasile Blaga în dosarul SOV-Delta Dunării-Bogdan Olteanu: Cum a vrut mogulul să facă un guvern PNL-Blaga/ LEGĂTURA CU ALINA GORGHIU

-

Numele lui Vasile Blaga apare în scandalul momentului: SOV-Delta Dunării-Bogdan Olteanu. Blaga a fost invitat de onoare în 2008 la nunta lui Ionuț Adrian Eftime, omul de încredere al lui SOV, împreună cu tatăl acestuia, Ion Eftime, administratorul Realitatea TV și un apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu.

Ionuț Adrian Eftime este cel care l-a turnat pe Bogdan Olteanu la DNA.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:Turnătorul din pușcărie al lui Bogdan Olteanu: Legăturile cu Coldea, Băsescu și PSD

FLUX 24 a pus cap la cap informațiile existente până în acest moment și ipoteza care reiese din analiză explică multe din culisele politice din ultimii ani.

- Advertisement -

Potrivit surselor FLUX 24, milionul de euro presupus dat de SOV lui Bogdan Olteanu nu avea drept principal scop numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei, ci o alianță la guvernare PNL-aripa Vasile Blaga din PDL după alegerile din 30 noiembrie 2008 pe fondul războiului Băsescu-SOV și Băsescu-Blaga, iar Vântu vroia să speculeze conflictul între cei doi foști parteneri printr-o alianță a facțiunii Blaga cu PNL pentru obținerea unei majorități parlamentare care să îi servească interesele.

O înregistrare video din 2008 cu Bogdan Olteanu confirmă această ipoteză.

olt2008 a fost momentul în care Alina Gorghiu a obținut primul mandat de parlamentar susținută de B.Olteanu, partenerul său de la vremea aceea. Nu se știe încă ce amestec au avut firmele de consultanță ale lui SOV în susținerea acesteia sau dacă din acei bani ar fi fost finanțată și campania ei.

13874531_10206644029314556_1594221811_nDouă fotografii cu Blaga și Eftime senior și junior de la nunta ultimului din 2008, anul mișcărilor puse la cale de SOV, au fost publicate sâmbătă seară pe siteul Rise Project care descrie traseul banilor din firmele lui Vântu către Olteanu.

Rise Project nu a publicat nici un comentariu despre cele două fotografii, dar FLUX 24 are dezvăluiri pe acest subiect.

Dincolo de milionul de euro care ar fi fost dat de SOV lui Bogdan Olteanu s-a vorbit de un sprjin pentru campania electorală a PNL din partea firmelor lui SOV: consultanță etc, iar în acest sens apar detalii interesante care indică că SOV iși dorea un guvern PNL- aripa Vasile Blaga din PDL și acesta era de fapt scopul banilor dați de acesta.

A fost momentul în care a izbucnit războiul SOV-Băsescu și al acutizării conflictului între Blaga și președintele de la vremea respectivă.

În 28 noiembrie 2008, cu două zile înainte de alegeri, un filmuleț cu Bogdan Olteanu și Călin Popescu Tăriceanu apărea pe youtube, iar subiectul înregistrării era marele Vasile Blaga:  Lovitura finala: Bogdan Olteanu si Tariceanu vireaza catre PDL. Filmare document cu cateva zile inainte de alegeri. Si asta nu e totul…”. Olteanu îi aducea în video un omagiu lui Vasile Blaga.

La aceea vreme PNL era în conflict deschis cu Băsescu.

Tot la acel moment, Olteanu avea o relație cu actualul co-președinte PNL, Alina Gorghiu, și a susținut-o pe aceasta pentru primul mandat de parlamentar. Nu se știe în acest moment dacă firmele lui SOV i-au făcut campania lui Gorghiu.

Interesant este că sfătuit de firma lui SOV, Bogdan Olteanu susținea cu 2 zile înainte de alegeri o alianță cu  aripa Vasile Blaga din PDL și afirma că acesta urma să fie prezent în viitorul guvern.

La aceea vreme, Blaga era deja în conflict cu Traian Băsescu.

Se pare că potrivit unor surse citate de FLUX 24 in contul banilor pe care Bogdan Olteanu ii primise de la SOV via Eftimie jr, intra si intelegerea cu aripa Blaga din PDL. 

Se observa că in filmuleț apare și Călin Popescu Tăriceanu. În această înregistrare, Olteanu promitea apropierea de aripa Blaga și îl lăuda pe acesta. Tariceanu se vede că stă crispat, dar l-au pus să spunp la final: Fuck You Geoana

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img