spot_img
9.2 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN SCANDALUL #HEXIPHARMA: Oficiali francezi, prinşi la Ministerul Sănătăţii/ O firmă...

BOMBĂ ÎN SCANDALUL #HEXIPHARMA: Oficiali francezi, prinşi la Ministerul Sănătăţii/ O firmă franceză vrea piaţa companiei lui Condrea

-

O imagine surprinsă luni seara, 6 iunie, în faţa Ministerului Sănătăţii, unde era parcată o maşină oficială cu steag francez ceea ce indică prezenţa unui oficial al Ambasadei Republicii Franceze, transmite b1.ro, care mai spune că în termeni de business un lucru e cert: firma Hexi Pharma este definitiv scoasă din piaţa de profil, iar locul său trebuie de urgenţă preluat de altcineva.

Elena Udrea dezvăluia acum câteva zile că o firmă franco-belgiană vrea piaţa #HexiPharma.

- Advertisement -

Vizita oficialului francez avea loc în acceaşi zi în care şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, era medaliată de Ambasada Franţei.

CITIŢI ŞI:Elena Udrea: O firmă franco-belgiană ia piața #HexiPharma

- Advertisement -

Deci “vizita de lobby” a fost una cât se poate de serioasă şi, se pare, la cel mai înalt nivel.Interesant, liderul mondial pe piaţa dezinfectanţilor este chiar compania franceză Anios, care era interesată de mai mult timp de scoaterea din joc a celor de la Hexi Pharma. Acest lucru a fost evidenţiat chiar de anchetele lui Cătălin Tolontan, într-una dintre ele acesta arătând că cei de la Anios au dat în judecată Ministerul Sănătăţii pentru că aceştia au acoperit faptul că Hexi Pharma distribuia dezinfectanţi diluaţi, mai spune b1.ro.

Un lucru e cert: milioanele de euro din contractele obţinute de Hexi Pharma se mută în aceste zile spre alte companii, bătălia pe “felia de caşcaval” rămasă liberă fiind extrem de acerbă. Rămâne de văzut ce explicaţii ne va oferi noua conducere de la ministerul Sănătăţii despre vizitele pe filieră franceză de luni seara şi cât de agreate de legislaţia română sunt acţiunile de lobby, mai spune siteul.

Ministerul Sănătăţii nu a dat nici o explicaţie privind vizita oficialilor francezi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img