spot_img
23.5 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriBombă în scandalul din Sănătate: Ministrul Costache, prins cu minciuna

Bombă în scandalul din Sănătate: Ministrul Costache, prins cu minciuna

-

“Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind programele naţionale de sănătate are toate avizele”, a declarat astazi, ministrul sanatatii, Victor Costache.Surse din Ministerul Sanatatii au declarat insa, in exclusivitate pentru Bucuresti FM ca nu este adevarat si ca lipseste tocmai avizul de conformitate de la CIMST (Comisia interministerială pentru suport tehnic ) care aviz este obligatoriu.

- Reclama -

RELATAREA BUCUREȘTI FM:

Acesta nu a fost nici macar solicitat!

“Art II din OUG1 din 2014

(1) În scopul coordonării activităţilor privind organizarea, funcţionarea şi finanţarea

Sistemului naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat, precum şi a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se înfiinţează Comisia interministerială pentru suport tehnic.

(2) În realizarea scopului prevăzut la alin. (1), Comisia interministerială pentru suport tehnic emite aviz conform pentru realizarea programelor de înzestrare, dotare, pregătire a personalului şi alte măsuri pentru buna funcţionare a serviciilor de ambulanţă şi UPU/CPU, precum şi pentru proiectele de acte normative în domeniul asistenţei medicale de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical calificat, ce urmează a fi adoptate/emise de Guvern, respectiv de conducătorii organelor de specialitate ale administraţiei publice centrale”.

Aceasta este hotararea de guvern: Hotărârea nr. 144/2014 privind organizarea și funcționarea Comisiei interministeriale pentru suport tehnic (Text publicat în M.Of. al României. În vigoare de la 11 martie 2014)  care prevede clar atributiile:

Pana la ora transmiterii stirii, nu am primit un raspuns de la ministrul sanatatii, Victor Costache, spune București FM.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...