spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN SCANDALUL CĂUTIȘ: E agentul acoperit al lui Florian Coldea/ Dezvăluirile...

BOMBĂ ÎN SCANDALUL CĂUTIȘ: E agentul acoperit al lui Florian Coldea/ Dezvăluirile din jurnalul Elenei Udrea

-

Jurnalistul Ion Cristoiu face dezvăluiri explozive despre jurnalistul Alexandru Căutiș care a anunțat că va candida din partea PSD în județul Constanța. Dezvăluirile pr0vin din jurnalul Elenei Udrea pe care Cristoiu l-a primit acum un an și ceva.

- Reclama -

Potrivit acestor informații, Căutiș primea în timpul emisiunilor mesaje pe telefon de la generalul SRI, Florian Coldea, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

- Advertisement -

A povestit Rareș (n.red-Rareș Bogdan), care devenise susținător Johannis datorită lui Coldea, după cum chiar el recunoștea, că în urmă cu o seară l-a avut în emisiune pe Căutiș. Acesta primea mesaje în direct, nu mai țin minte tema emisiunii. Discret, la pauză i-a luat telefonul și erau mesaje pe BBM și Whatʼs app de la Coldea și Kovesi. Și că a spus tuturor celor din studio despre mesaje, cînd le-a văzut, scria Udrea în Jurnal.

Căutiș, acoperitul lui Coldea, mai afirma Elena Udrea în Jurnal.

- Advertisement -

Pasajul din jurnalul Elenei Udrea publicat de Ion Cristoiu în Evenimentul Zilei:

Am mai aflat într-o zi la Zaitone, la masă cu Gușă, cu Rareș Bogdan și unul din patronii arabi, că acoperiții din presă primesc mesaje direct de la Coldea și Kovesi.

A povestit Rareș, care devenise susținător Johannis datorită lui Coldea, după cum chiar el recunoștea, că în urmă cu o seară l-a avut în emisiune pe Căutiș. Acesta primea mesaje în direct, nu mai țin minte tema emisiunii. Discret, la pauză i-a luat telefonul și erau mesaje pe BBM și Whatʼs app de la Coldea și Kovesi. Și că a spus tuturor celor din studio despre mesaje, cînd le-a văzut. (…).

Tot ieri, adică duminică, în ideea de a promova materialul lui Turcescu, l-am văzut la Realitatea pe Căutiș, acoperitul lui Coldea. Spunea numai bazaconii, dar avea o singură treabă, din toată discuția să reiasă ce coruptă sînt eu! Eram deja în tandem cu Dragnea, care îi dădea bani lui Cocoș ca să-i dea lui Bica!!! O nebunie. Amesteca lucrurile, dar concluzia era că eu sînt implicată, iată dovada și că sînt coruptă. Am cerut lui Kohalmi să intru în direct, dar s-a terminat emisiunea. L-am sunat direct pe Căutiș, la care am țipat 10 minute în continuu. I-am cerut probe că Dorin lucra cu firma de construcții a lui Dragea în Teleorman, l-am acuzat că are misiune să mă atace, pentru că amesteca acuzațiile pe care le făcea doar ca să iasă o nebunie. Mi-a spus că așa a fost prezentat materialul la Realitatea, sau așa a înțeles el, că Dragnea cu cazul cu Niculae și Cocoș au acționat în aceeași speță. Acum realizez că el nici nu văzuse materialul lui Turcescu. Pur și simplu fusese trimis să facă acuzații la adresa mea și să genereze nebunie în jurul „cazului Bica”. L-am făcut acoperit al SRI. Mi- a cerut probe. I-am răspuns că am probe cît are el pentru ce susține, dar eu am ipoteze bazate pe indicii certe. Nu i-a convenit. A rămas că îmi va spune despre ce firmă a lui Cocoș ar fi vorba, pentru că eu i-am spus clar că nu a avut niciodată firmă de construcții. Era înverșunat împotriva lui, l-a făcut turnător la Securitate!!! ca Popoviciu Puiu, nenorocit și în alte feluri. L-am pus la punct și el m-a întrebat de ce îl apăr. Evident era montat împotriva lui”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img