spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN PNL: Tatăl unei cunoscute deputate a trecut la PSD

BOMBĂ ÎN PNL: Tatăl unei cunoscute deputate a trecut la PSD

-

Valeria Schelean – Șomfelean, deputat PNL de Caraș-Severin, a aflat aseară că discuțiile dintre tatăl său, Nicolae Schelean, și liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, s-au încheiat cu plecarea lui Nicolae Schelean din PNL în PSD!„E opțiunea lui politică pe care nu am decât să o respect. Fiecare cu deciziile lui, nu ne influențăm reciproc. Eu rămân consecventă principiilor mele, rămân în continuare în PNL, nu am gânduri de plecare. Fiecare om e liber să aibă opțiunea sa politică și să se ducă în acel partid care consideră că-l reprezintă. Știam că tatăl meu cochetează cu ideea, dar nu știam că va semna adeziunea la PSD. Știam de discuțiile pe care le-a purtat de mai mult timp cu Ion Mocioalcă, știam de nemulțumirile lui legate de modul în care s-au desfășurat lucrurile în organizația locală, dar momentul în sine nu l-am anticipat”, a declarat Valeria Schelean – Șomfelean pentru expressdebanat.ro.

- Reclama -

 „Nu m-am mai simțit confortabil în organizația în care funcționam și am decis să plec. Am plecat în organizația PSD Zăvoi. Nu mă mai simțeam așa cum e normal într-o organizație și atunci am decis să-mi caut alt drum”, a spus Schelean senior pentru Express de Banat.

„ E un semn de întrebare pentru PNL la nivel local, de ce tatăl meu, care a contribuit semnificativ pentru organizarea PNL-ului nou, a ajuns să aibă niște supărări, niște nemulțumiri. Sunt niște întrebări de pus”, a mai afirmat parlamentarul PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img