spot_img
13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăBasarabiaBOMBĂ ÎN DOSARUL FILAT: Pro rusul care l-a turnat SCAPĂ DE ORICE...

BOMBĂ ÎN DOSARUL FILAT: Pro rusul care l-a turnat SCAPĂ DE ORICE RĂSPUNDERE PENALĂ

-

Bombă în dosarul fostului premier moldovenean Vlad Filat, arestat pentru 30 de zile.  Anchetatorii de la Chișinău au confirmat luni faptul că, în urma autodenunțului, Ilan Shor, pro rusul care este și primarul Orheiului, scapă de orice răspundere penală în legătură cu faptele expuse în mărturiile făcute.

Procurorii au venit în fața presei să prezinte alte date din dosar.Mai multe documente cu parafa ‘Secret’ ale instituțiilor de stat, dar și note informative privind filarea unor politicieni au fost găsite de anchetatori la sediul Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, dar și la domiciliul fostului premier Vlad Filat, aflat de duminică în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Informațiile au fost făcute publice luni, în cadrul unei conferințe de presă, de către procurorii care instrumentează dosarul în care liberal-democratul Vlad Filat este învinuit de trafic de influență și corupție, transmite Agerpres.

- Advertisement -

Procurorul a precizat că acest caz a fost inițiat în baza unui autodenunț al omului de afaceri Ilan Shor, care a venit și cu o serie de probe, confirmate în mare parte în urma perchezițiilor efectuate.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img