BOMBĂ ÎN CAMPANIA DIN SUA: Bill Clinton, prins în avionul procurorului general în timp ce Hilary e anchetată

0
7058

Fostul președinte american Bill Clinton și procurorul general Loretta Lynch au avut o întâlnire în momentul când soția lui Clinton, candidatul democrat la președinție Hillary Clinton, este sub investigație federală, transmite Reuters.

Întâlnirea privată a avut loc în avionul lui Lynch după ce a aterizat la Phoenix, Arizona, luni seară și Bill Clinton părăsea aeroportul după un miting pentru soția sa ținut mai devreme în aceeași zi.

Hillary Clinton se află sub investigația FBI pentru utilizarea unui server de e-mail privat când era secretar de stat al președintelui Barack Obama în primul său mandat.

Potrivit lui Trump, această întâlnire este dovada acuzațiilor sale că sistemul politic din SUA este „aranjat” în favoarea elitelor politice.

„Este de neconceput”, a declarat Trump la ABC News. „Când există această investigație masivă asupra email-urilor, iar ei au o astfel de întâlnire”.

Lynch, numită în post de Obama în urmă cu mai mult de un an, a declarat că nu a discutat despre ancheta legată de e-mailuri cu Bill Clinton, adaugă Reuters.