BOMBA din dosarul Gala Bute

0
70

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, în prezent încarcerat, a transmis marţi, pe Facebook, că decizia ÎCCJ de admitere a cererilor de sesizare a CCR echivalează cu o recunoaştere a faptului că el a fost condamnat în dosarul Gala Bute „încălcându-i-se drepturile”.

„Astăzi, ÎCCJ mi-a admis două cereri de sesizare a CCR, ceea ce echivalează cu o recunoaştere subtilă că am fost condamnat încălcându-mi-se flagrant drepturile!!! Una dintre ele vizează faptul că ambele complete, care m-au judecat AU RESPINS cererile mele pentru desemnarea unor EXPERŢI NEUTRI care să efectueze o EXPERTIZĂ FINANCIAR – CONTABILĂ NEUTRÃ. Am fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare EXCLUSIV în baza raportului „specialistului” DNA! Va dura ceva vreme până când CCR se va pronunţa, timp în care însă, nu voi renunţa să îmi caut DREPTATEA. Iată că există şi judecători oneşti. Cinste lor!”, a scris Rudel Obreja pe Facebook, din penitenciar.

În momentul de faţă, Rudel Obreja se află în penitenciar, fiind condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Precizările vin după ce, marţi, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, marţi, să sesizeze Curtea Constituţională cu o excepţie de neconstituţionalitate ridicată de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, în dosarul „Gala Bute”.