spot_img
30.6 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeBolojan îi atrage atenția lui Cîțu: În interiorul PNL, la nivelul de...

Bolojan îi atrage atenția lui Cîțu: În interiorul PNL, la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune

-

Potrivit unor informaţii obţinute de „Adevărul“, unul dintre liderii cu greutate ai PNL, Ilie Bolojan, a atras atenţia, în şedinţa liberalilor, asupra pericolului în care se află partidul şi guvernarea ca urmare a scandalului din coaliţie, menţionând că este necesară limitarea conflictelor din interior.

- Reclama -

Ilie Bolojan a menţionat că speră ca disputele cu partenerii şi competiţia internă să nu slăbească partidul, menţionând că „în percepţia publică, inclusiv în interiorul PNL, la nivelul de bază, semnalele nu sunt foarte bune”. Liderul PNL Bihor a punctat că, data fiind situaţia, este necesar un vot de susţinere a lui Florin Cîţu, însă a atras atenţia asupra următorilor paşi şi a consecinţelor deteriorării relaţiei din coaliţie, menţionând că „vor rămâne nişte sechele mari, încât nu ştiu cum vom putea merge mai departe ca să livrăm performanţă, să luăm decizii, să lucrăm în echipe, să delegăm sarcini, cât timp încrederea evoluează în această situaţie pe care o vedem”.

- Advertisement -

„Trebuie avut mare grijă la ceea ce facem şi cei ce sunt implicaţi la nivel de vârf, grijă mare la ce se întâmplă că lucrurile nu se văd că ar merge într-o direcţie bună”, a spus liberalul în şedinţă. „Disputele din interior să le eliminaţi în totalitate că va ieşi şi mai prost”, a completat Bolojan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img