spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeBolojan, atac la Coaliția de la guvernare: Amânarea reformelor asumate va duce...

Bolojan, atac la Coaliția de la guvernare: Amânarea reformelor asumate va duce la noi tensiuni sociale și la riscul ca administrații locale și firme să intre în blocaj economic

-

Unul dintre cei mai influenți lideri ai PNL, Ilie Bolojan, critică Coaliția PSD-PNL-UDMR pentru că s-a limitat la a administra țara și nu a început reforme vitale pentru țară.

- Reclama -

Liderul liberal Ilie Bolojan avertizează, la one2one la Europa Libera,  dacă schimbarea Guvernului nu se realizează în cursul lunii iunie, atunci „rotativa” nu se mai poate face până la toamnă din cauza vacanței parlamentare.

Înlocuirea cabinetului Nicolae Ciucă s-a amânat din cauza grevei generale a profesorilor.

Președintele PNL Bihor atrage atenția că amânarea reformelor asumate va duce la noi tensiuni sociale și la riscul ca administrații locale și firme să intre în blocaj economic.

Motivul? Bugetele și investițiile mari precum drumuri, spitale și școli depind de banii europeni, care vin numai dacă se fac reforme. Iar asemenea eșecuri pot afecta și scorul electoral al PNL, mai spune Ilie Bolojan, în condițiile în care alegătorii Partidului Național Liberal sunt oricum nemulțumiți.

În același timp, liderul liberal crede că la alegerile de anul viitor PNL ar trebui să candideze singur, nu în alianțe, cu unele excepții locale.

Întrebat dacă este dispus să preia din nou o funcție în administrația centrală, la București, anul viitor, Ilie Bolojan admite că s-ar putea gândi la această posibilitate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img