#BodnariuNorway/ EXCLUSIV/SCANDALOS: George Maior și-a bătut joc de românii care au manifestat la Ambasada Norvegiei din Washington D.C/ Detalii halucinante

0

Ambasada României în SUA a refuzat orice sprijin pentru partipanții la protestul de vineri de la Ambasada Norvegiei în Washington D.C în favoarea familiei Bodanariu, a precizat American Romanian News pentru FLUX 24.

Peste 1000 de români au manifestat vineri în fața sediului Ambasadei Norvegiei în capitala Statelor Unite.

Organizatorii au anunțat Ambasada României în Statele Unite că urmează un protest al unor reprezentanți ai comunității românești la Ambasada Norvegiei din Washington D.C si au solicitat reprezentanței diplomatice a României să trimită un reprezentant sau să fie primită o delegație de ambasadorul George Maior după terminarea protestului.

Ambasada ar fi refuzat pe motiv că nu vrea să se asocieze cu protestul românilor  care au demonstrat în favoarea familiei Bodnariu.

77Bunicul copiilor familiei Bodnariu a participat vineri la protestul organizat în fața ambasadei Norvegiei la Washington. Mihai Bodnariu impreuna cu peste 1000 de români veniți din toate colțurile Americii au sustinut cazul familiei din Norvegia, desparțită de cei cinci copii din luna decembrie.

Atitudinea autorităților norvegiene a declanșat un val de reacții în comunitatea românească din Statele Unite. Primele informatii, publicate cu precădere de site-urile crețtine, susțineau că Serviciul de protecție aEX copilului din Norvegia ar fi luat copiii de langa parintii Marius Bodnariu (cetatean roman) si Ruth Bodnariu (cetatean norvegian) din cauza convingerilor crestine ale parintilor. Declaratiile celor doi parinti si ale fratelui lui Marius Bodnariu arata insa ca motivul oficial este legat de “disciplinarea fizica” a copiilor, admisa de familie sub forma unor “palme la fund”. Familia reclama insa actiunea disproportionata a autoritatilor. Familia Bodnariu, careia i-a fost luat si bebelusul de 4 luni, pregateste o actiune in instanta impotriva autoritatilor norvegiene.