spot_img
34.8 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeBode: La Argeş, noi ne batem cu PSD. Dispreţ faţă de cetăţeni,...

Bode: La Argeş, noi ne batem cu PSD. Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, acoperite din când în când de afaceri dubioase

-

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri că la Argeş, liberalii se bat cu PSD, pentru că obiceiurile proaste nu dispar peste noapte. ”Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, multă delăsare şi aroganţă care sunt acoperite din când în când de afaceri dubioase şi negocieri pe sub masă”, a mai spus liderul liberal. El a mai spus că toate marile proiecte din judeţ au bătut pasul pe loc pentru că liderii locali au servit mai degrabă interese de gaşcă.

”Ne este foarte clar că aici, la Argeş, noi ne batem cu PSD, pentru că obiceiurile proaste nu dispar peste noapte. Dispreţ faţă de cetăţeni, faţă de cheltuirea banului public, zero proiecte, multă delăsare şi aroganţă care sunt acoperite din când în când de afaceri dubioase şi negocieri pe sub masă. Atât s-a putut la ei. Actuala admnistraţie a lăsat judeţul fără perspective, fără şansa să se dezvolte”, a spus secretarul general al PNL, la lansarea candidaţilor PNL din Argeş.

- Advertisement -

Potrivit lui Bode, ”în Argeş toate marile proiecte au bătut pasul pe loc pentru că liderii locali au servit mai degrabă interese de gaşcă în detrimentul intereselor comunităţii”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img