spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeBode: Domnului  Drulă i se pot reţine două operaţiuni din timpul mandatului...

Bode: Domnului  Drulă i se pot reţine două operaţiuni din timpul mandatului de ministru al Transporturilor – operaţiunea ranga şi securilă microfon. Nimic despre Blue Air? Dle Orban? Unde sunteţi, unde v-aţi ascuns? Nu v-a lăsat Nelu Iordache să scrieţi despre Blue Air?

-

Ministrul Lucian Bode a declarat, luni, la dezbaterea moţiunii simple care îl vizează, că niciodată nu a văzut un text ilogic şi plin de mincuni, lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem şi a catalogat-o drept ”un ghiveci, un fel de şaorma cu de toate”.

- Reclama -

”Respect dreptul Parlamentului de a folosi pârghiile de control asupra guv. În cei 14 ani am scris şi am semnat zeci de moţiuni simple, dar niciodată nu am văzut un text ilogic şi plin de minciuni, mai lipsit de coerenţă, cu teme amestecate şi aruncate fără noimă precum cel pe care îl dezbatem. De la transporturi, la poliţie, de la Facebook la aşa zisa secretizare a tezei de doctorat. Un ghiveci, un fel de shaorma cu de toate, un text din care nici voi, semnatarii, nu cred că aţi înţeles mai nimic”, a spus Lucian Bode în plen.

”Adevărul e că irelevanţa vă ustură. Vorbiţi de funie în casa spânzuratului? (..) Domnului  Drulă i se pot reţine două operaţiuni din timpul mandatului de ministru al Transporturilor – operaţiunea ranga şi securilă microfon. Nimic despre Blue Air? Dle Orban? Unde sunteţi, unde v-aţi ascuns? Nu v-a lăsat Nelu Iordache să scrieţi despre Blue Air? Sigutr, asta nu-l ajuta nici pe dl. Drulă… Dle. Orban, vedeţi cu e soarta? Vorbiţi de achiziţia de BMW. Parcă tot BMW era şi maşina cu care aţi făcut accident când eraţi ministru al Transporturilor… Sau era un Audi… Cert e că era îprumutată de la Nelu Iordache. Nu e bine. Am auzit că Nelu Iordache a devenit scriitor…”, a spus Bode în plen. 

Lucian Bode a vorbit şi despre acuzaţiile de plagiat privind teza sa de doctorat, arătând că ”Universitatea Babeş Bolyai a elaborat şi a transmis către Ministerul Educaţiei în 2018 toate documentele necesare pentru emiterea titlului de doctor”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img