spot_img
22.2 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăDezvaluiriBobby Păunescu își acuză partenerul de la B1, Sorin Oancea: Lucrează pentru...

Bobby Păunescu își acuză partenerul de la B1, Sorin Oancea: Lucrează pentru Statul Paralel

-

„Tocmai din cauza asta (se intampla atacurile la adresa Realitatea Plus – n.r.). Pentru ca ieri am fost prezent la emisiune la dvs, am prezentat dovezi clare cum functiona statul paralel inainte sa vanda Petrom, ca Petrom era falimentar inainte sa se privatizezem am explicat foarte clar povestea cu dl Grindeanu, iar in spatele sau sunt oameni care fac foarte multi bani din asta, din banii cetateanului roman”, a afirmat la Realitatea Plus Bobby Păunescu care deține în părți egale cu Sorin Oancea postul B1 TV.

Intrebat cine sunt oamenii care fac bani din asta, el l-a dat ca exemplu pe Sorin Oancea, actionarul postului de televiziune B1TV. 

- Advertisement -

„Dl. Oancea, care mi-a fost recomandat de Dan Besciu. Dl Dan Besciu lucreaza in autostrazi, drumuri etc. Dl. Dan Besciu are tot interesul sa fie cu dl Grindeanu. Toate lucrurile astea se leaga. Atunci dl Oancea care mi-a fost garantat de dl Besciu si care mi-a jurat pe chestiunea asta vine si va spune toata povestea asta. O sa vedem, sunt toate acuzatiile care au avut loc de la dl Rizea (Cristian Rizea – n.r.). O sa vedem rezultatele serviciilor de informatii, daca sunt acoperiti sau nu, cu siguranta aceste afirmatrii nu pot fi lipsite de adevar. Nu exista fum fara foc. Nu trebuie sa cedam. Nu numai la adresa Realitatea TV au fost atacurile, au fost si la adresa mea personala. Sunt actionar la B1tv. B1 tv nu exista daca nu eram eu.Faptul ca acest domn Oancea isi permite sa foloseasca postul B1tv, sa foloseasca ziaristi care fac parte dintr-un anumit partid si faceti dvs legatura… Ideea e ca nu pot sa ii acuz ca nu am o chestiune clara impotriva lor in momentul asta.”, susține Păunescu.

Nu trebuie sa ne oprim sa luptam pentru ceea ce credem: faptul ca Romania a fost devalizata. De cine? De ei. Nu eu am inventat kilometrul de 800 de m in autostrada”, a explicat Bobby Paunescu.

„(exista – n.r.) o legatura intre B1tv si platforma G4Media. Nu stiu exact care e legatura, dar vedeti ca atacurile sunt impreuna. Sunt niste atacuri, o fac impreuna, o iau dintr-o parte in alta, insa nu are voie sa dea in fondatori si in actionarii postului. Isi depaseste atributiile(…) Sunt vinovati de esecul Schengen si incearca sa mute atentia in alta parte, lovind in cei care au inceput aceasta campanie (nationalizarea Petrom – n.r.), care nu mai poate fi oprita. Urmeaza sa il facem public (numele -n.r.). Astept confirmarea. Noi nu raspundem cu armelor lor murdare. Aici e loc si de proces nu trebuie sa raspundem cu armele murdare ale lor. Noi raspundem cu probe clare…Urmeaza sa fie dovedita povestea. Se pare ca da, exista (acest angajat al B1 tv care scrie si pentru platforma G4Media -n.r.). Scrie la G4 sub un alt nume. Ei folosesc B1tv, vor sa il distruga, lovind intr-o activitate facuta fara bani de la stat. Ei apara pe unde pot statul paralel, prin bani care nu vin din surse, prin banii cetatenilor, daca vreti.(Sorin Oancea – n.r.) deserveste interesele unui partid; interesele personale ale unor oameni din partid si pe cele personale ale unor oameni din statul paralel. Este fara nicio discutie si imi asum ceea ce spun. Ieri am aratat asta la emisiunea Culisele Statului Paralel. Sunt atacati in mod fizic, sunt amenintari, telefoane. Mie mi se intampla asta. Acesti oameni trebuie sa dispara din mediul public. Romanii adevarati trebuie sa punem umarul si sa spunem: <<Domne, asta e ofiter, asta e maior, ala e nu stiu ce, ala e activ – trebuie sa ii scoatem, nu au ce sa caute in presa. Maniplueaza populatia intr-un mod grotesc si distrug afaceri. B1 tv are 21 de ani. L-am facut cand aveam 24 de ani, iar acest om vine si foloseste in interesul statului paralel postul, aparandu-l pe Grindeanu, care a dat in ziua in care Romania a primit un vot negativ de la Austria, un contract unei companii austriece pentru Aeroportul Otopeni. Daca spuneti ca vi se pare o chestiune normala. E inacceptabil sa urmaresti chestiunea asta fara reactie. Vor fi reactii si la niv international”, a aratat Bobby Paunescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img