spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriBlonda puşcăriaşului Cătălin Voicu a ajuns şefa autostrăzilor şi drumurilor din România

Blonda puşcăriaşului Cătălin Voicu a ajuns şefa autostrăzilor şi drumurilor din România

-

Maria Magdalena Grigore a fost numită secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi se va ocupa de soarta CNADNR, poziţie cheie în domeniul Transporturilor.
„Până să ajungă unul din factorii decidenţi din Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore a bifat funcţia de secretară a fostului deputat liberal Mircea Ciopraga, apoi de colaboratoare a lui Călin Popescu Tăriceanu, dar şi de economistă într-una din firmele controlate de celebrul Cătălin Voicu, fostul senator PSD care ispăşeşte în prezent o condamnare de 7 ani de închisoare pentru corupţie”, scrie Replica de Constanţa.
ASCENSIUNEA BLONDEI CU INFINITI CARE STĂ LA STAT PE UN SALARIU DE 1000 DE EURO
„În ianuarie 2008, blonda Maria Magdalena era numită la doar 27 de ani direct la conducerea Direcţiei Drumuri şi Poduri Bucureşti, iar ministrul de atunci Ludovic Orban, la insistenţele lui Tăriceanu, a pus-o şi administrator la Tarom, deşi tânăra era încă studentă. „Nu trebuie sa te pricepi la aviaţie, la motoare, în Consiliul de Administrare. Pentru aceasta sunt ingineri şi piloţi de aviaţie”, spunea cu acea ocazie Maria Magdalena. Foarte interesantă este şi legătura blondei cu sfera de influenţă a PSD. Potrivit unei declaraţii de avere din 2012, deci în timp ce era deja angajată în Guvern, Maria Magdalena Grigore era economist în cadrul Prodcus SRL. Pentru cei ce nu ştiu, Prodcus SRL este deţinută de Gheorghe Cuşă, finul fostului senator Cătălin Voicu şi interpus în toate afacerile condamnatului pentru corupţie. Este de notorietate faptul că firmele din anturajul lui Voicu, precum Geocor şi Prodcus, au obţinut contracte de milioane de euro pentru deszăpezire şi alte lucrări de drumuri. Coincidenţă sau nu, iată, la una din firmele controlate de Voicu era salariată şi Maria Magdalena Grigore, care ocupa în paralel şi funcţii de conducere în Ministerul Transporturilor. Blonda de 35 de ani ajunsă din secretară de birou, secretar de stat, deţine două apartamente în Bucureşti (unul de 150 de metri pătraţi, cumpărat în 2012 şi un al doilea de 46 metri pătraţi, achiziţionat în 2010), conduce un bolid de lux, Infinti, are bijuterii de 15.000 de euro, a împrumutat cu 18.000 de euro pe Elena Geanina Grigore şi are în conturi 100.000 de lei şi peste 36.000 de euro”, mai scrie Replica de Constanţa.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img