spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăAnalizeBlonda lui Dragnea în acțiune la Interne: Vrea numerele de telefon ale...

Blonda lui Dragnea în acțiune la Interne: Vrea numerele de telefon ale șoferilor de pe utilajele de deszăpezire

-

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut, joi, conducerii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) să pregătească întreaga situaţie a utilajelor de deszăpezire şi a stocurilor de materiale, inclusiv numerele de telefon ale şoferilor de pe utilajele de intervenţie. Reprezentantul CNAIR a declarat că are pregătite 1.600 de utilaje şi 70.000 de tone de sare, în timp ce secretarul de stat Raed Arafat a spus că Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul MAI pune la dispoziţie 14 elicoptere.

„Vreau să avem pregătită situaţia utilajelor şi a stocurilor. Mă interesează inclusiv numerele de telefon ale şoferilor de pe utilaje. (…) Coordonarea operaţională a acţiunilor se va realiza de către Centrul Naţional de Conducere Integrată din cadrul MAI, care, în funcţie de evoluţia situaţiei, se completează cu personal specializat din cadrul inspectoratelor generale. Grupa operativă IGSU îşi desfăşoară activitatea la sediul ministerului, iar conducerea integrată a misiunilor va fi asigurată de către Raed Arafat”, a spus ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...