spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeBlaga și un baron PDL, atac la disidenții din PNL: ”Va fi...

Blaga și un baron PDL, atac la disidenții din PNL: ”Va fi crimă şi pedeapsă pentru PNL”

-

Fostul co-preşedinte PNL Vasile Blaga a afirmat, joi, în BPN, că statutul partidului trebuie schimbat, acesta fiind unul „sindicalist”, care împiedică preşedintele sau Biroul Executiv să ia măsuri împotriva celor care nu fac performanţă, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Prim-vicepreşedintele PNL Mircea Hava, primar al municipiului Alba Iulia, a declarat că liberalii care au adus critici la adresa conducerii centrale a formaţiunii nu sunt „grei” ai partidului şi au vorbit atunci când nu trebuie.

- Advertisement -

„Am văzut, chiar în presă, nu mai ştiu unde, greii partidului. Acum vă spun o treabă, chiar dacă-i puneţi pe cântar, nu sunt grei, din celălalt punct de vedere nu sunt grei de loc.(…) Unii vorbesc atunci când nu trebuie şi nu trebuiau să vorbească”, a declarat Mircea Hava, joi, la Parlament, înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

„Astăzi PNL are cel mai sindicalist statut posibil. Preşedintele sau BEx-ul nu pot lua masuri ferme împotriva celor care nu se implică, nu fac performanţă”, a precizat fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, în Biroul Politic Naţional al partidului, potrivit unor surse din interior.

- Advertisement -

Potrivit surselor citate, Vasile Blaga a susţinut, de asemenea, că dacă PNL va avea o prezenţa la vot mică, până în 30%, ”va fi crimă şi pedeapsă pentru PNL”.

Şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, a susţinut în BPN că va aplica statutul pentru cei care vor mai critica public conducerea partidul, „de la avertisment până la excludere”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img