spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăLocale 2016Blaga: PNL va împrumuta bani pentru campanie

Blaga: PNL va împrumuta bani pentru campanie

-

Copreședintele PNL Vasile Blaga a anunțat luni că liberalii vor împrumuta bani pentru campania electorală.

- Reclama -

„Un partid, pentru campania la nivel central, poate cheltui 2.200.000 de lei, aproximativ 400.000 de euro și avem acele două variante. O variantă pentru care noi am început demersurile încă de săptămâna trecută — un împrumut la una din bănci, nu cele de stat, pentru că amândouă nu au dreptul să împrumute partide, conform unei HG de la începutul anului. Dacă nu, să nu vă surprindă, 40 de colegi din conducerea partidului o să împrumute, în condițiile legii, partidul, urmând să-și ia banii înapoi în octombrie-noiembrie așa cum spune legea după ce se încheie toată această procedură de către AEP”, a spus Blaga, după ședința Comisiei de unificare a PNL.

El a explicat că împrumuturile vor fi luate pe persoană fizică și printr-un cont bancar. „Dacă auziți să nu ziceți că este altceva. Nu poți decât să împrumuți, nu poți să donezi, ca să nu fie interpretări”, a subliniat Blaga.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...