spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăExterneBiserica Ortodoxă a Ciprului cere ca piesa interpretată de Elena Tsagrinou „El...

Biserica Ortodoxă a Ciprului cere ca piesa interpretată de Elena Tsagrinou „El Diablo” să fie interzisă la Eurovision: „I-am dat inima diavolului, îl iubesc pe Satana”

-

Biserica Ortodoxă a Ciprului cere ca piesa interpertată de Elena Tsagrinou „El Diablo” să fie interzisă pentru a participa la Eurovision. Sinodul Bisericii Ortodoxe a Ciprului solicită guvernului să se asigure că piesa „El Diablo” („Diavolul”), aprobată de Consiliul de Administrație al CyBC (RIK) Cypriot Broadcasting Corporation (RIK), va fi eliminată din competiţie. Amintim că piesa, interpertată de Elena Tsagrinou „El Diablo”, a fost selectată pentru a reprezenta ţara în Concursul muzical Eurovision 2021.
Declarația Sinodului în care contestă piesa respectivă a fost publicată de Arhiepiscopia Ciprului.
Alegerea piesei, care conține rândurile „I-am dat inima diavolului, îl iubesc pe Satana”, a atras critici din partea unor membri ai societății civile. Televiziunea a început să primească apeluri de la cetățeni furioși care cereau să retragă piesa din competiție, unii amenințând că vor da foc clădirii televiziunii. Președintele Consiliului de Administrație al corporației, Andreas Frangos, a spus că RIK nu intenționează să schimbe piesa aleasă, din cauza unor critici și din cauza că sensul cântecului a fost înțeles greşit și că în el, de fapt, se vorbește despre lupta dintre bine și rău. Potrivit acestuia, nu a existat și nu va există niciodată intenția de a aduce ofense la adresa sentimentelor religioase ale unor persoane.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img