spot_img
0.5 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăPoliticaBiserica ACCEPTĂ ca primarul Cătălin Cherecheș să depună jurământul în Catedrala din...

Biserica ACCEPTĂ ca primarul Cătălin Cherecheș să depună jurământul în Catedrala din Baia Mare

-

Episcopia nu poate refuza aceasta solicitare si nu ar fi nimic iesit din comun, doar ca locul de depunere al juramantului trebuie aprobat de prefectul judetului. Referitor la solicitarea domnului Chereches, cred ca din punct de vedere religios nu comitem nicio greseala, iar Biserica asa cum bine stim, doreste indreptarea pacatosului, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Episcopiei Ortodoxe a Maramuresului si Satmarului, pr.dr. Cristian Stefan.

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, aflat in prezent in arest preventiv, a depus prin intermediul unei persoane o solicitare scrisa pentru a depune juramantul de edil in incinta catedralei episcopale din municipiul Baia Mare.

Catalin Chereches, primarul ales al municipiului Baia Mare cu peste 70% din voturile exprimate, se afla in arest preventiv la Penitenciarul Gherla, fiind cercetat de procurorii DNA pentru luare de mita in forma continuata.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială