spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăDezvaluiriBINOMUL COLDEA-DUMBRAVĂ/ ”Operațiunile din Justiție” ale lui ”Ionel, Mitică și Florică”: ”Nu...

BINOMUL COLDEA-DUMBRAVĂ/ ”Operațiunile din Justiție” ale lui ”Ionel, Mitică și Florică”: ”Nu vă mai liniștiți paraditorilor?”

-

Ionele sau Mitica sau Florica sau “baietii de bine”, sa stiti ca nu am emotii. Nu am avut si nici nu am. Nevinovatii nu au emotii!Lasii, abuzatorii, turnatorii, acoperitii, securistii, toti au emotii pentru ca exista un Dumnezeu care are grija de fiecare dintre ei, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

- Reclama -

Dragomir este judecat în recurs pentru o condamnare în primă instanță cu suspendare. dar care nu vizează fapte de corupție. El a fost achitat pentru toate acuzațiile de corupție pe fondul cauzei.

Fără a-i numi direct, Dragomir se referă la fostul prim adjunct al driectorului SRI, Florian Coldea, și la fostul secretar general al SRI, generalul Dumitru (Mitică) Dumbravă, care recunoaștea implicarea în ”câmpul tactic” din Justiție. Ambii sunt în prezent trecuți în rezervă.

Desi unii cred ca eu dorm, sunt surd, orb si nu as sti exact cine, cum si in ce fel a facut presiuni si “operatiuni” in ultimele luni in acest dosar, le dau o veste proasta.Nici nu dorm, nu sunt nici surd si nici orb! Ghinion! Nu va mai linistiti paraditorilor?Justitia se face in sala de judecata, nu soptit pe la colturi. Dupa ce am trecut prin ce am trecut eu, nu ma sperie o mana de catei emotivi care latra pe la colturi!, a mai scris Dragomir.

Completul de doi judecători de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) format din Ciprian Ghiță și Ovidiu Năstase-Richițeanu trebuia să pronunțe joi verdictul final în procesul fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, potrivit site-ului CAB.

Cei doi magistrați nu au putut ajunge la o opinie comună, așa că a fost constituit un complet de divergență. Este chemat un al treilea judecător care să încline balanța.

De la această știre apropiații din presă ai fostului binom au făcut comentarii negative la adresa lui Daniel Dragomir.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...