spot_img
24.8 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAnalizeBiden: Supremaţia albă este o otravă

Biden: Supremaţia albă este o otravă

-

Preşedintele american Joe Biden a făcut apel marţi la americani să respingă ”otrava” adepţilor supremaţiei albe, în cadrul unui discurs susţinut la Buffalo, New York, în locul în care a avut loc sâmbătă un atac armat cu motivaţii rasiste soldat cu zece morţi, relatează Reuters şi AFP.

- Reclama -

„Supremaţia albă este o otravă. Este o otravă – cu adevărat este – care curge prin corpul nostru politic”, a spus Biden.

El a mai afirmat că atacatorul care ucis nouă americani negri şi un agent de pază alb care încerca să-i protejeze a fost motivat de „ura care prin intermediul media, politicienilor şi internetului i-a radicalizat pe indivizi furioşi, înstrăinaţi, pierduţi şi izolaţi şi i-a făcut să creadă că vor fi înlocuiţi de ceilalţi. De oameni care nu arată ca ei”.

„Cei care pretind că iubesc America au furnizat prea mult oxigen urii şi fricii”, a mai spus el în acest oraş din statul New York. 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...