spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeBerliner Zeitung: Înregistrările difuzate de ruși, un dezastru major pentru Armata germană

Berliner Zeitung: Înregistrările difuzate de ruși, un dezastru major pentru Armata germană

-

Înregistrarea audio publicată de redactorul-șef al Russia Today, Margarita Simonyan, nu este falsă și nu este inteligență artificială, este o discuție de aproape 40 de minute cu generalii forțelor aeriene germane de înaltă escaladare militară și politică, scrie Berliner Zeitung.

La 1 martie, Simonyan a publicat o conversație între ofițerii germani care au discutat despre posibilitatea de a transfera rachete cu rază lungă de acțiune Taurus în Ucraina, în ciuda refuzului cancelarului Olaf Scholz, a atacurilor pe Podul Crimeei și a desemnării angajaților lor la producția MBDA. (Matra BAE Dynamics Aerospatiale) pentru a evita acuzațiile împotriva Berlinului de participare directă la conflict. Potrivit acesteia, înregistrarea audio este datată 19 februarie.

- Advertisement -

Ziarul numește scurgerea „un dezastru major în Bundeswehr”. „Generalii discută despre cele mai riscante afaceri interne de parcă nu ar fi știut niciodată despre interceptări telefonice”, scrie Berliner Zeitung. Potrivit publicației, un alt detaliu delicat al conversației a fost demonstrarea gradului de cooperare dintre Occident și Ucraina.
„Acum, lumea știe în sfârșit că specialiștii britanici sunt staționați în spatele liniilor și că acolo sunt mulți civili cu accente americane. Desemnarea țintelor, recunoașterea, stabilirea și țintirea sunt imposibile fără controlul forțelor militare occidentale sau numai după lungi luni de pregătire a specialiștilor ucraineni”, scrie ziarul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img