spot_img
31.7 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalize” Batjocura totală! Cât să mai așteptăm? Bunica ne-a sunat să-și ia...

” Batjocura totală! Cât să mai așteptăm? Bunica ne-a sunat să-și ia rămas bun” MĂRTURIA NEPOATEI UNEI FEMEI INFECTATE CU COVID: Sunt revoltată, epuizată și întristată..

-

O tânără din Dej a povestit pe contul personal de facebook o întâmplare tragică care ar putea să coste o viață pe bunica familiei. Tania a povestit cum bunica ei a fost refuzată de spitalele din Cluj-Napoca, deoarece nu mai sunt locuri disponibile pentru bolnavii de Covid-19, în ciuda faptului că autoritățile au dat asigurări că nu există probleme din punct de vedere al spațiului dedicat persoanelor infectate cu coronavirus, scrie Monitorul de Cluj.

- Reclama -

„Bunica mea este grav bolnavă… Și nu doar ea.. Și România noastră e grav bolnavă! Sunt revoltată, epuizată și întristată.. Să vă povestesc pe scurt toate obstacolele prin care am trecut și încă mai trec. Bunica mea a fost depistată cu Covid19, situația s-a agravat, au internat-o la Spitalul din Dej, doar că aici nu există secție de Covid și nici tratament pentru așa ceva.. Deci trebuia dusă la Cluj! Doar că în Clujul nostru nu mai există locuri, deși la televizor s-a zis că sunt echipați, sunt multe locuri, totul în regulă.. Ca urmare, noi din familie ne-am unit și am dat telefoane peste tot, în toate orașele, la toate spitalele să găsim noi un loc pe secția de Covid. Deci NOI să găsim un loc la spital, deși logic vorbind nu ar fi fost treaba noastră.. Dar dacă doctorii au zis: „Nu avem loc, asta este, nu avem ce face”; am ințeles că „durerea” în cot e mare.. Asta ca să mă exprim decent.. Următoarea zi au zis că presiunea e prea mare și au primit mai multe telefoane din toate părțile așa că sunt nevoiți să o primească pe bunica la Cluj.. Zis și făcut! Doar că în acea noapte s-a mai degradat situația și nu au mai avut loc la terapie intensivă, astfel au transportat-o la Spitalul din Bistriță. Aici s-a discutat că bunica mea ar mai avea o șansă, dacă cineva care a avut Covid i-ar dona sânge pentru plasma!”, a povestit tânăra pe facebook.

Familia Taniei a căutat cu disperare donatori de plasmă, dar și când au găsit s-au lovit de obstacolul Centrele de Transfuzie.

„Cei din Bistrița au luat legătura cu noi spunând că au făcut cerere la DSP pentru plasma, dar dacă am găsi și noi donatori ar fi și mai rapidă intervenția. Ne-am apucat iar de dat telefoane, deoarece niciunul din noi nu am avut virusul și nu am fi compatibili pentru asta…Am găsit chiar 4 donatori, oameni minunați care sunt dispuși să ajute străini! Mai rar așa ceva… Dar ce să spun că nu am rezolvat nimic! Acum vine partea și mai penibilă: CENTRELE DE TRANSFUZII SUNT ÎNCHISE ÎN TOATĂ ROMÂNIA CĂ E WEEKEND! Adică bunica e pe moarte și trebuie să aștepte până luni pentru programare! Deci să ne înțelegem.. Pentru PROGRAMARE! Adică tu mergi să donezi sânge pentru că vrei să salvezi un om, dar nu se poate pentru că nu ai programare.. La telefon ni s-a spus că doar de luni încolo și cu PROGRAMARE, deci s-ar putea și de miercuri încolo pentru că sunt alții la rand… Și bunica așteaptă plasma de 2 zile… Ni s-a spus că bunica nu mai are de trăit doar ore și că ieri trebuia să moara! Dar n-a murit! Încă trăiește și avem donatori, dar NU SUNT DESCHISE CENTRELE DE TRANSFUZII ȘI NICI PROGRAMARE NU AVEM!!! Am dat alte telefoane să insistăm la Centrele de Transfuzii.. Am și găsit o adresa, ca urmare, azi dimineață de la ora 8:00 s-a dus unul dintre donatori acolo, doar că după 10 minute m-a sunat că toate asistentele se uitau la ea că la o nebună și nu o bagă în seamă pentru că nu are PROGRAMARE și ne-au mai informat că donarea asta durează 3 săptămâni, adică doar după 3 săptămâni vin rezultatele din București. Batjocura totală! Cat să mai așteptăm? Ce e de făcut? Bunica ne-a sunat să-și ia rămas bun.. Nu doresc la nimeni”, a mai scris Tania în mesajul de disperare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...